Milieuvriendelijke Biologische Afvalwaterbehandeling

Legen septic tank

Ontdek de kracht van natuurlijke oplossingen voor afvalwaterbehandeling met Greenman ProBioAktiv. Wij bieden een complete oplossing voor het zuiveren van afvalwater.

Greenman ProBioAktiv is een probiotica concentraat boordevol biologisch actieve micro-organismen, enzymen en andere bioactieve stoffen die effectief zijn in het afbreken van verschillende verontreinigingen.

Hoe werkt de microbiole cultuur in afvalwaterbehandeling?

Greenman Pro BioAktiv bevat levende micro-organismen die miljarden enzymproducerende bacteriën omvatten, die snel problemen aanpakken vanaf het begin tot het einde van de afvalwatercyclus. Hierdoor kunnen ze worden ingezet voor het reinigen van een breed scala aan afvalwatersystemen, waaronder huishoudens, industrieel en gemeentelijke zuiveringsinstallaties. Ze verbeteren de efficiëntie van zuiveringsinstallaties, verminderen slibvorming en onaangename geuren, en verbeteren diverse meetbare afvalwater parameters zoals totaal zwevende stoffen, ammoniak, BZV en CZV (biologische en chemische zuurstofvraag).

Greenman ProBioAktiv bevordert de vorming van een biofilm van nuttige, regeneratieve micro-organismen bij regelmatige dosering, die de zuiveringsbassins permanent bevolken. Dit resulteert niet alleen in zichtbare effecten zoals geur vermindering en vermindering van vaste stofafzettingen, maar verbetert ook aanzienlijk meetbare afvalwater parameters.

De toevoeging van specifieke organische micro nutriënten op plantaardige basis stimuleert een breed scala aan bacteriën, waardoor de metabolische activiteit van bepaalde bacteriepopulaties in het afvalwater aanzienlijk wordt verhoogd.

Greenman Pro BioAktiv biedt een uitstekende behandelingsmogelijkheid, omdat het niet alleen de micro-organismen bevat, maar ook de voedingsstoffen die essentieel zijn voor hun groei en vermenigvuldiging.

Kies voor milieuvriendelijke oplossingen met Greenman Pro BioAktiv en zet in op een natuurlijke afvalwaterbehandeling die zowel effectief als duurzaam is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *